avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum inlocuiesc pagina contract cesiune la registru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum inlocuiesc pagina contract cesiune la registru

am depus la registru cerere de inregistrare cesiune intr-un SRL un asociat catre celalat ramas - hotarire AGA si contractul de cesiune cu incheiere de atestare a identitatii partilor facuta de avocat
contractul de cesiune l-am redactat in viteza din diferite modele si nici d-na avocat nu a observat ca am trecut la prima pagina ca cedentul a incasat suma "azi, data autentificarii prezentului contract"
la registru d-na referent a observat si mi-a scris in referat sa inlocuiesc prima pagina a contractului - pt. ca autentificarea o face doar notarul, sa inlocuiesc cu data "cesiunii"
intrebarea este cum fac inlocuirea primei pagini?
anulez prima pagina a contractului si depun pagina rectificata? se poate asa ceva? cum o rectific? pe cuvintul autentificarii pune d-na avocat stampila si scrie cesiunii/ sau depun o pagina cu textul rescris? sau cum altfel?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:08, 6 Septembrie 2011
Depuneti la registru comertului tot actul refacut alaturi de o cerere tipizata - pentru indreptarea erorii materiale.
ce intelegeti prin tot actul refacut? tot actul cu prima pagina rescrisa, cealalta aceeasi si aceeasi incheiere de atestare sau o noua incheiere de atestare ?
Refaceti contractul de cesiune in totalitate, asta este regula. Daca actul nu a fost inregistrat inca in registrul comertului si referentul a facut doar observatii pe marginea incorectitudinii unor aspecte, depuneti doar cerere de completare dosar la care anexati actul refacut.
este necesara o noua incheiere de atestare?
Nu inteleg de ce nu mergeti la avocat sa schimbe el prima pagina de pe act.

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale infosystems4u infosystems4u Buna seara, Poate sa ma lumineze cineva in legatura cu pasii de urmat pentru a realiza cesionarea partilor sociale ale unui asociat. Practic suntem doi ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune parti sociale - trebuie facut la notar? lori2007 lori2007 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca in cazul unei cesiuni de parti sociale este neaparata nevoie ca sa fie incheiat contractul de cesiune la ... (vezi toată discuția)
Cesionare actiuni daniela2500 daniela2500 am fost la avocat si am facut uncontract de cesiune parti sociale catre asociata mea si care atentie avocata unde am fostnu si-a pus stampila nu stiu cum o ... (vezi toată discuția)