am depus la registru cerere de inregistrare cesiune intr-un SRL un asociat catre celalat ramas - hotarire AGA si contractul de cesiune cu incheiere de atestare a identitatii partilor facuta de avocat
contractul de cesiune l-am redactat in viteza din diferite modele si nici d-na avocat nu a observat ca am trecut la prima pagina ca cedentul a incasat suma "azi, data autentificarii prezentului contract"
la registru d-na referent a observat si mi-a scris in referat sa inlocuiesc prima pagina a contractului - pt. ca autentificarea o face doar notarul, sa inlocuiesc cu data "cesiunii"
intrebarea este cum fac inlocuirea primei pagini?
anulez prima pagina a contractului si depun pagina rectificata? se poate asa ceva? cum o rectific? pe cuvintul autentificarii pune d-na avocat stampila si scrie cesiunii/ sau depun o pagina cu textul rescris? sau cum altfel?
ce intelegeti prin tot actul refacut? tot actul cu prima pagina rescrisa, cealalta aceeasi si aceeasi incheiere de atestare sau o noua incheiere de atestare ?
Refaceti contractul de cesiune in totalitate, asta este regula. Daca actul nu a fost inregistrat inca in registrul comertului si referentul a facut doar observatii pe marginea incorectitudinii unor aspecte, depuneti doar cerere de completare dosar la care anexati actul refacut.