avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 200
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 200

In cazul in care nu am depus declaratia 200 pt anul 2010, iar in anul respectiv am avut doar o pierdere in niste actiuni (ca venit suplimentar), e vreo problema? Trebuie neaparat sa completez acest formular?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:37, 30 August 2011
Trebuia sa completati si sa depuneti acea declaratie 200 pentru anul 2010. Aveti o prezentare detaliata la urmatoarea adresa.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie 220 mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire: o prietena are intrep individuala si a primit de la finante formularul 260 pentru anul 2013. Pana pe 25 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 dana4max dana4max Buna ziua, Am primit o notificare privind nedepunerea in termen a declaratiei privind venitul asigurat in sistemul public de pensii. Este prima oara cand ... (vezi toată discuția)
Redirectionarea a 2 % din impozit AndaU AndaU As vrea sa stiu daca pot redirectiona 2 % din impozit in conditiile in care pe anul 2010 nu am fisa fiscala(m-am aflat in indemnizatie crestere copil pana la ... (vezi toată discuția)