Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
Doresc sa infiintez o firma care va avea ca principal obiect de activitate "comertul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului" (cod CAEN 4651). Conform OG 99 si Legii 650, trebuie sa obtin autorizatia de functionare de la Primarie.
Firma va functiona cam asa:
Eu voi achizitiona marfa de la un distribuitor (care nu are voie sa comercializeze produsele consumatorului final, decat unui revanzator) si o voi vinde mai departe clientului. Clientul ia marfa direct din depozitul distribuitorului meu iar in sediul firmei mele va fi doar o activitate de birou, contabilizarea facturile primite de la distribuitorul meu si cele emise de mine clientilor. Fizic, marfa nu ajunge la mine niciodata.
Am discutat la primarie si ei imi spun ca nu pot obtine autorizatia de functionare pt ca sediul (care e 1 camera dintr-un apartament locuinta) trebuie sa fie destinat unei astfel de activitati (depozit).
Ce ma sfatuiti sa fac?
~ final discuție ~