avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum formulez si eu o contestatie?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum formulez si eu o contestatie?

vreau sa fac si eu o contestatie pentru o amenda primita pentru deranjarea linistii publice si nu stiu cum sa o fac , ce trebuie sa scriu, imi poate da cineva un exemplu?
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 13:28, 30 August 2011
Buna ziua,
in principal o astfel de contestatie e destul de simplu de formulat. Daca situatia de fapt este contradictorie cu ceea ce cuprinde procesul verbal trebuie sa o expuneti in contestatie si sa dovediti faptic ca asa s-a intamplat. (va recomand proba cu martori). Insa, va sfatuiesc sa apelati la ajutorul unei persoane cu pregatire juridica care are un alt limbaj juridic si o alta exprimare a termenilor din contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie data la politia comunitara marcian marcian am o nelamurire, am postat si problema cu politia comunitara daca doriti sa vedeti exact povestea, pe scurt nelamurirea mea este urmatoarea, cand am fost ... (vezi toată discuția)
Pot cere o copie dupa o declaratie? sau macar un numar de inregistrare? Alexm85 Alexm85 Am fost oprit pe strada si intrebat despre un incindent din zona. Ca un bun cetatean am vrut sa ajut..si am ajuns la sectia de politie unde am dat o ... (vezi toată discuția)
Problema privind politia comunitara marcian marcian Buna ziua si respect...decurand am primit si eu o amenda de la politia comunitara pt ce nu stiu ca nu mi-sa spus ce fapta am savarsit si nici ce lege am ... (vezi toată discuția)