avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... declaratie data la politia comunitara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

declaratie data la politia comunitara

am o nelamurire, am postat si problema cu politia comunitara daca doriti sa vedeti exact povestea, pe scurt nelamurirea mea este urmatoarea, cand am fost invitat la sediu polititi comunitare in urma reclamatiei facute de un vecin razbunator am fost pus sa dau o delcaratie tipica subsemantul...mi-sa dictat ce sa zic am precizat ca am ascultat muzica la un volum foarte incet, la tv, si ca nu am dejat vechii, consider vecini pe cei cu care ma invecinez direct printr-un simplu zid si nu cu cei care stau la 2 etaje mai sus si ma reclama, in fine detalii.. eu vreau sa stiu daca aceasta declaratie este tot una cu un proces verbal?
Cel mai recent răspuns: marcian , utilizator 13:36, 13 Ianuarie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
ok si pe baza acestei declaratii date de mine mai mult in batjocura mi se putea da amenda? nu mi-sa spus nici ce fapta am savarsit nici ce am incalcat si in plus nu s-a facut nici un fel de cercetare, vechinii nu au fost intrebati daca i-am deranjat sau nu...pur si simplu am fost amendat pt nu stiu ce deoarece un nene a sunat la politia comunitara sa spuna ca eu il deranjez iar dansi au actionat la amenintarile lui si la scandalul provocat..total aiurea...
~ Conținut șters la cerere ~
Aveti dreptul sa faceti contestatie la procesul verbal de constatare a contravientiei in tremen de 15 zile de la primire sau de la comunicare. Faceti contestatia si chemati ca si martori 2 vecini care pot sa confirme comportamentul dumneavoastra in imobilul in care locuiti.
la ce sa fac contestatie? ca nu am primit nmic nu au facut proces verbal nu au constatat nimic.
totul e simplu..am dat o decalratie si dupa 5 min am primit o chitantza cv in care spune ca treb sa platesc o amneda de 200 ron, nu am vazut nici un proces de constatare nimic
pana la urma este drept ce au facut ei?

Alte discuții în legătură

Problema privind politia comunitara marcian marcian Buna ziua si respect...decurand am primit si eu o amenda de la politia comunitara pt ce nu stiu ca nu mi-sa spus ce fapta am savarsit si nici ce lege am ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca am luat amenda fara sa fiu vinovat? ContSters193037 ContSters193037 In data de 14 februarie am mers impreuna cu prietena mea si cu alte 2 perechi la un prieten acasa si am jucat carti.La un moment dat bate la usa o vecina si ne ... (vezi toată discuția)
Problema mare cu vecinii anonimpentrusiguranta anonimpentrusiguranta Buna ziua, M-am mutat recent intr-un bloc unde sunt proprietar si am intalnit cei mai nenorociti vecini, am de a face cu un politist la rutiera la un etaj ... (vezi toată discuția)