am o nelamurire, am postat si problema cu politia comunitara daca doriti sa vedeti exact povestea, pe scurt nelamurirea mea este urmatoarea, cand am fost invitat la sediu polititi comunitare in urma reclamatiei facute de un vecin razbunator am fost pus sa dau o delcaratie tipica subsemantul...mi-sa dictat ce sa zic am precizat ca am ascultat muzica la un volum foarte incet, la tv, si ca nu am dejat vechii, consider vecini pe cei cu care ma invecinez direct printr-un simplu zid si nu cu cei care stau la 2 etaje mai sus si ma reclama, in fine detalii.. eu vreau sa stiu daca aceasta declaratie este tot una cu un proces verbal?
Din ceea ce stiu eu...orice contravientie se sanctioneaza in baza unui proces verbal - Conform OG 2/2001. Dumneavoastra spuneti ca ati primit doar o chitanta. Dar scrie in aceea chitanta pentru ce ati fost sanctionat?
Rog colegii de pe acest site sa-si exprime parerea in legatura cu aceasta problema.....
am primit procesul verbal astazi, este de neinteles fiind la indigo, semnatura mea nici nu apare pe el, nu mi-sa spus ce si cum, si se minte cu nonsalanta n el, eu am declarat ca am ascultat la tv cu un volum incet iar acolo scrie ca am ascultat la un volum ridicat si am deranjat linistea publica se mai precizeaza ceva dar nu se intelege, de unde stiu ei ca am deranjat linistea publica cand nu au focut nici un fel de cercetare au primit doar o reclamatie de la un vecin de la etajul 3 care sta destul de departe de mn nu stiu ce a putut auzii eu stand la etajul 1 pana la el sunt foarte multi locatari care trebuiau intrebati, in plus in procesul verbal unde se mentioneaza dak sunt de acord sau nu sa pleatesc amenda nu se precizeaza nimic, nici semnat de vreun martor nu este,iar ei spun ca nu este prima abatere daca este adevarat sa-mi prezinte avertismentul pe care ar fi trebuit sa mi-l dea in scris.
sunt foarte indignat de cele intamplate cum este posibil ca politia comunitara sa de-a amenzi la simpla reclamatie a unui individ retard care vrea sa se razbune cum este posibil...
dar daca ei nu au facut nici o cercetare, nu au intrebat vecinii, procesul verbal nu este conform cu declaratia mea, procesul verbal este indescifrabil, nu se vede semnatura mea, nu este semnat de un martor,opiunea in care se precizeaza daca sunt de acord cu plata sanctiunii nu este mentionata,si nici nu am fost sanctionat cu avertismet scris cum ar trebuii la prima abatere...
asta nu inseamna ca procesul verbal poate fi declarat nul?