avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... in legatura cu cartea de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

in legatura cu cartea de munca

Buna ziua. As dori sa stiu daca mi-as putea plati contributiile pt cartea de munca sa fiu la zi , avand in vedere ca nu lucrez din Ianuarie 2011. Si cam cat ar fi aceste contributii pe luna. Multumesc
Cel mai recent răspuns: FloryRody , utilizator 16:32, 31 August 2011
Pentru acest an, daca va faceti contract direct cu casa de pensii pentru a va plati contributia, valoarea e de 222lei/ luna. Informatii despre ce acte trebuie sa depuneti la dosar, le obtineti de la sediul institutiei.
As putea plati si intr-un alt oras daca nu am mutatie?
Raspuns la aceasta intrebare cred ca cel mai bine il obtineti de la ei.
Contractul de asigurare se incheie cu Casa de Pensii de care apartineti cu domiciliul.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai am serviciu din iulie 2010 si somaj din decembrie 2010. pot beneficia de indemnizatie pentru ccc? iulia.balan iulia.balan Buna seara! Am aflat de curand ca sunt insarcinata,dar e o problema,nu stiu daca mai bneficiez de ajutor de nastere,sunt somera din iulie 2010 s nu mai am ... (vezi toată discuția)
Problema de plata cas tzutzucosti tzutzucosti In urma cu circa 7 zile am fost angajat ca vanzator la o societate comercial, cu 4 ore pe zi. Am mers la Directia Muncii, am depus actele de angajare si plata ... (vezi toată discuția)
Administratorul are nevoie de angajare maritica 1 maritica 1 am o societate neplatitoare de tva acest magazin se ocupa cu vanzarea de haine , la vinzare nu as vrea sa aduc pe cineva strain as dori sa ma ocup eu adica ... (vezi toată discuția)