avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire suspendare permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire suspendare permis?

Mi.a fost suspendat carnetul pentru 30 de zile si am luat amenda 603 lei pentru o alcoolemie de 0.21. Am vechime 11luni! M-i se poate prelungi suspendarea pana la 90 de zile din aceasta cauza? Si daca nu, la expirarea celor 30 de zile care este procedura de recuperare a permisului?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:08, 30 August 2011
mergeti la politie si il ridicati
Deci fara examen...multumesc! Dar se poate prelungi suspendarea pentru ca nu am un an vechime? Asa mi-a zis politistul care m-a lasat pieton, dar nu stia sigur.
Intrati pe GOOGLE si puneti intrebarea simplu " suspendare permis" si veti afla raspunsul dorit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut bulversat bulversat buna dimineata!!! azi noapte la ora 00:00 am fost oprit de politia rutiera si am suflat in fiola si aveam alcoolemie de 0.30 la mie, am baut 2 beri inainte sa ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcoolemie Nicusor1995 Nicusor1995 Buna seara, in luna mai a anului curent mi.a fost retinut permisul de conducere din cauza alcoolemiei de 0,11 g/l alcool pur in aerul expirat si am primit o ... (vezi toată discuția)
Reexaminare auto kalasnikov kalasnikov Buna ziua, va supun si eu dumneavoastra problema mea pentru care nu am un raspuns clar deocamdata. Deci,am comis un accident pe trecerea de pietoni cu ... (vezi toată discuția)