avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... reexaminare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

reexaminare auto

Buna ziua,

va supun si eu dumneavoastra problema mea pentru care nu am un raspuns clar deocamdata.
Deci,am comis un accident pe trecerea de pietoni cu vatamare corporala.Victima nu a depus plangere si dosarul a fost solutionat cu NUP.In regula pana aici.Pe urma dupa primirea rezolutiei NUP am mers cu ea la Udriste,acolo unde am permisul retinut in ideea de a afla ce am de facut.Ma asteptam la amenda si reexaminare ptr. a nu se prelungi perioada de suspendare( 90 zile ) ,cu inca 30 de zile.Precizez ca nu mai beneficiam de reducerea pedepsei la 30 zile ptr.ca am mai avut aceasta facilitate in ultimii 2 ani.Mi-a fost trecuta pe vechea dovada data de cand incepe suspendarea si dupa acest lucru am aflat ca conform noului cod rutier nu mai primesc amenda si nici nu mai dau examen de reexaminare.Doar suspendare 90 zile ,si dupa expirarea acesteia pot veni sa ridic permisul.
Intrebarea este simpla.Au omis sa imi spuna ceva,si dupa 90 zile cand merg sa imi iau permisul sa aflu ca trebuia sa dau acel examen totusi?Sau s-a schimbat iarasi vreo prevedere din Codul rutier?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: kalasnikov , utilizator 23:55, 10 August 2009
Domnule KALASNIKOV , nu cred ca au omis sa va spuna nimic din ceea ce ar fi putut sa va intereseze !:D
Eram doar curios sa aflu de ce nu am primit amenda si de ce imi iau pur si simplu permisul dupa perioada de suspendare fara examen.Adica daca totul e legal.Eram pregatit oricum ptr.aceasta eventualitate.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere - pentru viteza spin spin PENTRU VITEZA - Daca s-a suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile + reexaminare + amenda , cum se procedeaza..1 platesc amenda? 2. reexaminare? ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto plus testare decarrera decarrera Am condus masina unei prietene si avea numerele de inmatriculare provizorii expirate.Am fost oprit de un echipaj de politie si am primit o amenda de 360 de lei ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni pustiull pustiull buna ziua am facut un accident pe trecea de pietoni acum 4 luni mi-a fost luat permisul pe loc,mi-a fost data o dovada de 15 zile victima nu a avut multe ... (vezi toată discuția)