avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PERMIS DE CONDUCERE - pentru viteza
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PERMIS DE CONDUCERE - pentru viteza

PENTRU VITEZA - Daca s-a suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile + reexaminare + amenda , cum se procedeaza..1 platesc amenda? 2. reexaminare? 3. cand iau permisul? pot sa il iau mai devreme de 90 zile? c
are sunt pasii de urmat?

multumesc
Cel mai recent răspuns: spin , utilizator 16:55, 22 Iunie 2014
1, 2, 3
sau
2, 1, 3
sau
2, 3, 1

daca dau reexaminare este obligatoriu sa platesc si amenda ? pot sa iau permisul mai devreme de 90 zile ?
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
spin, utilizator
am dat examen si am intrebat aici daca ma poate ajuta cineva ...pentru ca in codul rutier nu este si amenda .... si daca am scris asta pe forum va rog sa imi raspundeti aici nu sa ma intrebati in private daca am dat examen ....eu vreau un raspuns ..nu o intrebare daca nu aveti un raspuns nu mai imi scrieti ...( av_plac)

daca stiam raspunsul nu mai scriam nimic pe forum..logic ...
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
spin, utilizator
Nu este obligatoriu sa platiti amenda, o puteti plati mai tirziu sau va veni in anul urmator la impozit.

Daca permisul a fost suspendat pe 90 de zile si ati promovat testul 13/15 trebuie sa faceti cerere ptr reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile conf. art. 104 din oug 195.

Art.104. – La cererea titularului permisului de conducere, perioadele de suspendare se reduc de către şeful poliţiei rutiere al judeţului sau al municipiului Bucureşti pe raza căreia a fost săvârşită fapta ori de către şeful poliţiei rutiere din Inspectoratul General al Poliţiei Române, dar nu mai puţin de 30 de zile, în condiţiile prevăzute în regulament.
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
cyan, moderator
multumesc ( cyan)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutați in data de 28 august am atins ... Danielaeamona Danielaeamona Buna ziua! Va rog sa ma ajutați In data de 28 August am atins o mașina foarte puțin ,am oprit ..mașina având o zgârietură de maxim 3 cm ,și ... (vezi toată discuția)
Alcoolemia la volan scorpion6 scorpion6 Buna ziua , ma poate ajuta cineva in legatura cu noile modificari din codul rutier . Mi sa retras carnetul pentru o perioada de 4 luni , plus evident amenda , ... (vezi toată discuția)