avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... legislatie grecia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

legislatie grecia

VA ROG SA IMI SPUNETI DACA CUNOASTETI, CUM AS PUTEA SAU UNDE AS PUTEA CONSULTA LEGISLATIA DIN GRECIA PRIVIND CONDITIILE DE OBTINERE A UNEI AUTORIZATII DE PRODUCERE SI COMERCIALIZARE A PRODUSELOR DECORATIVE, PICTURA, ACCESORII. ORI DACA CUNOASTETI UN NUMAR DE TELEFON AL UNEI PERSOANE, AVOCAT ROMAN CARE E IN GRECIA( ROMANIA) SI CUNOASTE LEGISLATIA IN DOMENIUL ACESTA. NU STIU UNDE AS PUTEA CONSULTA LEGISLATIA DIN GRECIA TRADUSA IN ROMANA, DACA EXISTA ASA CEVA. AM GASIT FOARTE VAG PE INTERNET.VA MULTUMESC.
puteti sa va interesati la ambasada greciei.
Da, carti puteti cauta la ambasada Greciei si la Biblioteca Nationala.
La biblioteca Baroului Bucuresti gasiti o carte in limba engleza, dar nu cu ceea ce va intereseaza pe dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza kudla c poloniei Micaly Micaly Buna ziua Va rog mult un sfat, un ajutor....unde as putea gasi cauza Kudla c Poloniei din 2000, in format electronic, in limba romana? M-ar putea ajuta ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru intreprindere individuala Brigid Brigid Bun gasit. In cazul infiintarii unei intreprinderi individuale, cate coduri CAEN se pot asocia acesteia? Am citit pe internet informatii confuze, de la "cate ... (vezi toată discuția)
Succesiune Robyegya Robyegya Pt efectuarea succesiunii dupa decesul tatalui nostru,eu si sora mea(ambele locuind in Grecia) i.am trimis mamei noastre procura facuta la un notar.Mama a ... (vezi toată discuția)