avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare debit
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare debit

In cazul existentei unui debit la fondul de garantare la un proiect sapard care nu a fost achitat la termen din lipsa banilor numerar pentru 1/3 din suma totala,restul fiind achitat,s-a creat o poprire de catre AFP pentru acest debit pe veniturile bancare ale actionarului partener si pe 1/3 din salariul acestuia.Exista posibilitatea sa se extinda recuperarea debitului si asupra proprietatilor imobiliare detinute in comun cu sotia ca persoana fizica ?

Alte discuții în legătură

Executare silita asociatie proprietari rosuione rosuione Cum poate fi executata silit o asociatie de proprietari de catre un furnizor in conditiile in care asociatia nu detine bunuri? Multumesc! (vezi toată discuția)
Girant fără venituri marinamaxim13 marinamaxim13 Bună seara! Doresc un răspuns clar pentru următoarea situație: cu 10 ani în urmă, tatăl meu a girat cu salariul pentru o fostă colegă de muncă. Cam ... (vezi toată discuția)
Executare bncara/drept de folosinta creatza_mihaella creatza_mihaella buna ziua! am o cunostinta care se confrunta cu urmatoarea situatie: - in 2008 a inchiat un contract pentru un credit punte, pe 1an(termen prelungit apoi ... (vezi toată discuția)