avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile

as dori sa fac ceva in agricultura, am 5000 mp, o ciupercarie dar nu am bani si va rog sa-mi cat m-ar costa un proiect pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile si la cine sa ma adresez. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 09:26, 31 August 2011
Contactati o firma de consultanta pentru accesare fonduri si o sa va ajute.
Eventual dupa un mic studiu personal contactati si o banca pentru cofinantare/creditare.
Acest fel de fonduri sunt prevazute cu programe pndr. Uitati-va aici: [ link extern ]
ai mai mult decat 8UDE, si depaseste daca folosesc toate suprafata cele 8 Ude maxim pentru a primi sprijin din masura 141, cele 1500 de euro anual dupa 5 ani. Daca folosesc l jumatate pentru ciuperceria, e incadrat. Citeste mai antai ghidul acolo. Dupa aia, sunati-va un consultant gratuit din zona respectiva care intocmeste cereri gratuit, si pregateste documentatia respectiva pentru anul care vine, fiind ce en toamna nu mai se face anul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ferme de subzistenta sau semi-subzistenta popcamelia99 popcamelia99 ce acte necesit pentru a face o ferma de subzistenta sau semi-subzistenta pentru pasari de curte-gaini, curci,rate,gaste.... (vezi toată discuția)
Ciupercarie - pot obtine fonduri europene pentru acest tip de activitate? drahnea drahnea buna ziua as dori sa stiu daca e posibil sa fac o ciupercarie in judetu vrancea la 14 km focsani cu fonduri europene detin pamantu pe numele meu unde trebuie ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene nerambursabile asistentu asistentu Doresc sa incep o afacere in domeniul apiculturii impreuna cu alta persoana. Am dorii sa stim ce acte sunt necesare pentru a putea accesa fonduri europene ... (vezi toată discuția)