avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ciupercarie - pot obtine fonduri europene pentru acest ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ciupercarie - pot obtine fonduri europene pentru acest tip de activitate?

buna ziua as dori sa stiu daca e posibil sa fac o ciupercarie in judetu vrancea la 14 km focsani cu fonduri europene detin pamantu pe numele meu unde trebuie sa merg la cine sa apelez pt fonduri si instruire profesionala fiind incepator multumesc
Cel mai recent răspuns: drahnea , utilizator 22:29, 15 Martie 2013
Fonduri nerambursabile europene nu cred sa se mai acorde in acest an deoarece sunt epuizate. Incepand din 2014 se vor aloca din nou fonduri.
Daca doriti va puteti interesa la oficiul judetean al APDRP unde veti primi informatii.Puteti sa cautati un GAL in zona dvs. doar aceste organizatii mai au fonduri , reduse ce-i drept.
Ce suprafata doriti sa o alocati acestei afaceri?
eu ma gandeam la o sera de 100 mp
Chiar si in cazul in care se acorda fonduri, dvs va trebui sa aveti demarata activitatea ca sa indepliniti conditiile de UDE-unitate de dimensiune economica-Pe pamantul gol nu puteti accesa fonduri.
Gasiti conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru masura 141 si 112 la acest link:
[ link extern ] /

multumesc va trebui sa incep singur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre fonduri europene Sibova Sibova Buna ziua , sunt un tanar comerciant dar cu multe cunostinte in agricultura , de curand sunt interesat de fondurile europene , mentionez ca lucrez cam 2ha de ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene Gabriel1989 Gabriel1989 Buna ziua. Detin o suprafata de aproximativ 6.000 mp cu posibilitate de extindere pana la aproximativ 30.000 mp pe care as dori sa infintez o livada de pomi ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile sttela71 sttela71 as dori sa fac ceva in agricultura, am 5000 mp, o ciupercarie dar nu am bani si va rog sa-mi cat m-ar costa un proiect pentru accesarea fondurilor europene ... (vezi toată discuția)