Am avut un accident : eu am intrat (cu masina firmei la care lucrez) intr-o bordura, orbit de soare, si de acolo am fost proiectat intr-un tir ( de polonia) . Am lovit bara tirului si aripa masinii mele . I-am dat soferului de tir asigurarea mea sa-si faca masina. Eu trebuie sa dau 100 Euro firmei la care lucrez pentru a deschide franciza.Daca cei de la asigurari ma baga la dauna totala trebuie sa mai dau ceva bani? care sunt demersurile care trebuie sa le fac? Multumesc mult!
Buna ziua
Este cat se poate de legal sa acoperiti cheltuielile cu fransiza....doar dvs ati provocat accidentul insa alte cheltuieli, in mod normal, nu va revin.
Insa sunt diferite variante in care dosarul devine litigiu si ajunge in instanta unde dvs. o sa fiti chemat ca martor/inetervenient fortat.
Fransiza e normal sa o platiti dv dar daca firma dv are o asigurare CASCO valabila la data evenimentului atunci aceasta va acoperi daunele masinii, pana la suma asigurata(chiar dauna totala).
Se practica de numeroase societati ca fransiza sa o plateasca angajatul ce conduce masina...asta pentru a-l responsabiliza mai mult.In conditii normale nu trebuie sa platiti nimic in cazul unei daune totale si asta daca nu aveti alte clauze in contractul de munca la firma pentru care activati.
Asigurare casco
booyaka
Buna ziua. Am si eu o problema si poate e cineva care ma poate ajuta . Eu sunt agent de vanzari la o firma de distributie si acum 3 zile am facut un accident ... (vezi toată discuția)