avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligat sa demisionez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligat sa demisionez

buna ziua. am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra intro problema. m-am intors din concediu si mi sa sugerat sa imi dau demisia. mentionez ca lucrez intro institutie publica. motivul demisiei este unul de natura personala nu profesionala. va multumesc si astept sfaturi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 1 Septembrie 2011
Nicaieri in vreo lege nu avem....posibilitatea sugestiei....doar...,,inaintarea demisiei"....
Va continuati activitatea ca pana inainte.
Daca institutia nu mai are nevoie de dvs.. sa procedeze CORECT..
In niciun caz nu trebuie sa faceti asa ceva. E clar ca vor fi presiuni si ca in timp este posibil sa fiti scos necorespunzator profesional.
Este bine sa strangeti cat mai multe dovezi (daca este posibil, inregistrari audio ale convorbirilor viitoare pe tema sugestiei de a demisiona, acte de orice fel care v-ar putea fi utile cand situatia se va acutiza).
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
ContSters193759, utilizator
inregistrarea audio am. am termen pina in data de 02.09. se demisionez
Foarte bine, atunci nu demisionati si continuati sa strangeti probe si dupa 02.09.

Alte discuții în legătură

Conflict de munca. angajatorul aduce injurii, ofense, amenintari la adresa angajatului Aurel_Andrei Aurel_Andrei Buna ziua, As dori sa stiu in ce masura pot inregistra audio-filma conversatia cu angajatorul (cu o camera ascunsa), exclusiv ca proba, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Patronul ma obliga sa imi dau demisia ca sa nu pot primi somaj bociu bociu buna as vrea sa stiu si eu ce sa fac in acest caz;am fost dat afara de patron pt c nu am vrut sa mai fac ore suplimentare,programul de lucru era de la 7-17,dar ... (vezi toată discuția)
Evaluare la comanda aura_s aura_s Buna ziua! Sunt angajata in cadrul unei primarii in care noul primar nu ma agreaza deloc. Am rezistat cateva luni, cativa colegi au demisionat. Evaluarea pe ... (vezi toată discuția)