avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale unde se depune declaratia supl ptr al treilea imobil?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

unde se depune declaratia supl ptr al treilea imobil?

Buna ziua!
Sint prop a doua imobile in localitatea de domiciliu. Am construit un al treilea imobil in alta localitate respectind legislatia(cert de urb. aut de constr)
Intrebare: dnde trebuie sa depun documentatia ptr declaratia suplimentara asa incat sa pot plati ptr cel de-al treilea imobil impozit marit cu 150% ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:31, 31 August 2011
In localitatea unde ati construit cel de al treilea imobil, la administratia financiara de pe langa primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare detinere 2 proprietati SVD SVD Va rog sa-mi clarificati citeva aspecte legate de impozitarea cu 65% pentru detinerea a doua proprietati. Ceva din explicatiile citite imi scapa si, cu ... (vezi toată discuția)
Declarare imobil persoana juridica roxanik roxanik Buna ziua. Ma numesc Viorell Nita si sunt administratorul unei societati comerciale si am urmatoarea problema. In anul 2003 am achiztionat un teren in ... (vezi toată discuția)
Cumparare garaj fara cf ? garibaldi13 garibaldi13 Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)