As dori un raspuns la o problema. In cazul divortului, in conditiile in care sunt doi copii (3 ani si 1 an si o luna), apartamentul este luat prin credit imobiliar pe numele ambilor soti este posibil ca tribunalul sa desparta copiii si unul dintre ei sa il dea spre crestere sotului? Ca sa explic mai pe larg, in urma neintelegerilor repetate si a interventiilor soacrei in familie cauzand multe discutii intre noi m-am gandit la divort cu atat mai mult cu cat si soacra a sunat sa imi spuna ca ii nenorocesc copilul (de 40 de ani) si ca sa divortam. Am stat de vorba cu el si i-am explicat ca in aceasta casnicie suntem noi 2 si indiferent de probleme si certuri, noi trebuie sa le rezolvam nu el cu maica-sa, ea nu are ce cauta in casnicia noastra. Ori noi doi si copiii ori se duce la ea. Raspunsul lui a fost ca isi face bagajele.Aceste discutii sunt de ani de zile si ... Mi-e foarte teama de faptul ca as putea ramane fara un copil pentru ca am auzit ca in aceste cazuri se despart fratii si fiecare din soti ramane cu un copil. As dori o parere competenta, avizata.
Multumesc mult.
~ final discuție ~