avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturi si obligatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturi si obligatii

buna ziua!ma numesc Carolina si revin cu o intrebare si anume:ce drepturi si obligatii are un cetatean argentinian,in urma casatoriei cu o rominca,pe teritoriul Rominiei si al spatiului Schengen?Mai precis ,el poate circula liber in acest spatiu european sau trebuie ca de fiecare data sa ceara o viza de intrare si sedere,pe teritoriul fiecarei tari?multumesc mult si salutari cordiale tuturor!
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
karyna33, utilizator
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:54, 31 August 2011
Are aceleasi drepturi si obligatii pe care le are orice cetatean aregntinian.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la libera circulatie ue al unui cetatean turc cu permis de sedere in romania patruzeci patruzeci Buna ziua, Avem situatia urmatoare: cetatean turc, venit la studii superioare la zi de lunga durata in Romania cu pasaport valabil si viza asteapta sa i se ... (vezi toată discuția)
Rezident pe termen lung- ce alexandragabriela12 alexandragabriela12 Am un prieten care de curand si-a schimbat permisul de sedere pe care il avea si a primit unul mai \"ALTFEL\"=D>. Permisul vechi a fost tot permanet adica pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare un cetatean albanez casatorit ... Elena Vlad Elena Vlad Buna ziua, am si eu o intrebare un cetatean albanez casatorit cu un cetatean roman ce regim de circulate are 90 zile in ue si apoi 90 zile inapoi in Albania ... (vezi toată discuția)