avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, am si eu o intrebare un cetatean albanez ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, am si eu o intrebare un cetatean albanez casatorit ...

Buna ziua, am si eu o intrebare un cetatean albanez casatorit cu un cetatean roman ce regim de circulate are 90 zile in ue si apoi 90 zile inapoi in Albania sau nu mai au nevoie de stat obligatoru in Albania 90 zile dupa casatorie, noi suntem in Romania si mai are in jur de 20 zile si face 90 zile pe teritoriul Romaniei si dorim sa plecam in Franta are drept de a pleca? Va multumesc cu respect.
Ultima modificare: Vineri, 6 August 2021
Elena Vlad, utilizator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 16:51, 6 August 2021
Fiind casatorit cu cetatean roman nu detine permis de sedere? E doar cu viza pentru reintregierea familiei sau ptr vizita? Depinde ce fel de document detine.

Dacă viza sotului este emisă de o țară din spațiul Schengen, aceasta ii permite să călătoreasca și în celelalte țări din spațiul Schengen. Totodata dacă detine un permis de ședere valabil emis de una dintre țările Schengen, acesta este echivalent cu o viză..
Ultima modificare: Vineri, 6 August 2021
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un albanez care a obtinut rezidenta romana poate sa mearga in ue? 88ana 88ana Sunt casatorita cu un cetatean albanez si am optat pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei. Dupa obtinerea rezidentei putem merge in Italia fara viza? dar in ... (vezi toată discuția)
Regimul vizelor iacob_raluca82 iacob_raluca82 cetatean pakistanez casatorit cu romanca are nevoie de viza pt a calatori impreuna cu sotia in Suedia ? (vezi toată discuția)
Rezident pe termen lung- ce alexandragabriela12 alexandragabriela12 Am un prieten care de curand si-a schimbat permisul de sedere pe care il avea si a primit unul mai \"ALTFEL\"=D>. Permisul vechi a fost tot permanet adica pe ... (vezi toată discuția)