avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in perioada de proba

Ce se intampla in situatia in care un salariat aflat in perioada de proba, intra in concediu medical in ultima saptamana a perioadei de proba. Se suspenda perioada de proba pe perioada concediului medical, sau atunci cand se implinesc cele 90/120 de zile, calculate de la angajare, se finalizeaza perioada de proba? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 31 August 2011
1. Perioada de proba este parte integranta a CIM si constituie vechime in munca.
2. Codul muncii nu face nici o precizare privind suspendarea perioadei de proba in cazul suspendarii CIM (cum este cazul concediului medical).
Cei de la ITM mi-au spus ca, pe perioada concediului medical, perioada de proba se suspenda.
Pe perioada concediului medical , c.i.m. se suspenda ... prin urmare , si perioada de proba este suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face incetarea cim-ului pt o persoana aflata in proba de 90 zile, daca acesta se afla in concediu medical elco bistrita elco bistrita buna ziua am dori sa stim daca pt un angajat care se afla in perioada de proba de 90 zile, i se poate inceta cim-ul, acesta fiind in concediu medical? Daca ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de preaviz angialex2005 angialex2005 ce presupune concediul medical in perioada de preaviz de 20 de zile? (vezi toată discuția)
In perioada de proba sau nu? matematicianul123 matematicianul123 Buna ziua. M-am angajat ca asistent manager insa seful imi cere sa fac lucruri nerealizabile, iar unele in afara legii. In contractul meu de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)