avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Calatorie cu permis in litigiu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Calatorie cu permis in litigiu

Am fost surprins de radar, mi s-a retinut permisul. Am depus plangere contraventionala la judecatorie, am obtinut un certificat de grefa, pe baza caruia mi s-a eliberat permisul de catre politie. Pana la primul termen de judecata vreau sa plec in vacanta cu masina. As putea intampina probleme la granita sau in alta tara din cauza asta?
Cel mai recent răspuns: TMC1505 , utilizator 12:34, 1 Septembrie 2011
Nu, aveti dreptul de a conduce
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
gi-jane2, moderator
Multumesc frumos pentru raspuns
Atata timp cat vi s-a eliberat permisul nu sunt probleme. Drum bun si fara evenimente rutiere sau de alta natura!
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut 30 zile Brezae Brezae Din pacate problema mea este in urmatorul fel: deplasandu-ma catre localitatea Slobozia, jud. Ialomita, intr-o comuna, in zona de actiune a indicatorului ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie geomateo geomateo politia rutiera mi-a intocmit un proces verbal de contraventie pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, lasand la o parte faptul ca nu au ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere mihai_tra83 mihai_tra83 Buna ziua, Va solicit ajutorul deoarece am fost surprins de un aparat radar, in localitate, cu viteza de 104 km/h, mi-a fost suspendat permisul de conducere ... (vezi toată discuția)