avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe perioada determinata

Buna ziua,

In cadrul unui contract de munca pe perioada determinata de 3 luni, pe care angajatorul il considera ca pe o perioada de proba, se poate renunta in timpul contractului la acesta. Din ce am citit eu prin codul muncii, la un contract pe perioada determinata perioada de proba este 5 zile, odata, si ma intreb dupa aceste 5 zile pot sa zic daca nu mi se pare ca mi se potriveste?
Si a doua intrebare pot sa-mi dau demisia in perioada aceasta daca trec de perioada de proba de 5 zile daca tot mi se pare ca nu mi se potriveste?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Si o curiozitate: Daca am incheiat un CIM inainte de incepera lucrului dar intre timp ma razdandesc pana la data inceperii se mai poate face ceva?

O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: LianaPin , utilizator 08:53, 1 Septembrie 2011
Multumesc pentru raspunsuri.

O zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz lci lci Buna seara! Am incheiat un CIM pe durata determinata de 2 luni cu o companie de recrutare urmand sa imi desfasor activitatea la o alta firma (leasing de ... (vezi toată discuția)
Cotract de munca perioada de proba camicami camicami Daca o societate angajeaza o persoana in perioada de proba de o luna,ce fel de contract de munca trebuie sa intocmeasca ?Contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Renuntare contract de munca cristina_tudor cristina_tudor Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu o opinie In ce conditii se poate renunta la un contract de munca semnat de cateva zile ( nu a fost specificata nici ... (vezi toată discuția)