avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL:Suspendare ctr.dupa incetarea suspendarii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL:Suspendare ctr.dupa incetarea suspendarii ctr.pt. crestere copil

Buna ziu,

Situatia este urmatoarea:
Suspendare pt. crestere copil: 01.10.2009- 13.08.2011
Incetarea suspendarii: cu data de 13.08.2011
Suspendarea contractului din motive personale 1 luna: 13.08.2011 - 11.09.2011

Azi, am introdus in REVISAL toate cele 3 situatii in ordine cronologica si vreau sa trimit fisierul online.Dar in fisier nu apar primele doua situatii,numai ultima(daca trimit asa nu se vede prima suspendare). Iar daca printez raportul acolo se vad toate momentele.
Trebuie sa le trimit fiecare situatie(fisier) separat? si se suprascrie?

Va rog sa ma ajutati!
Multumesc,
Gyongyos
Cel mai recent răspuns: Gyongyos , utilizator 18:24, 31 August 2011
Apar si cele doua situatii , dar nu le vedeti dvs ... se vede doar ultima modificare adusa c.i.m. ...

inseamna ca trebuie sa trimit numai un fisier, generat dupa a doua suspendare.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 anny2007us anny2007us Am o angajata care este in concediu pentru crestere copil. Pentru a o putea prelua din Revisalul anterior i-am redeschis contractul. Odata introdusa in ... (vezi toată discuția)