avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice documente
Discuție deschisă în Achiziţii publice

documente

Am cumparat de curand un apartament tip mansarda.Am intocmit contractul de vanzare-cumparare la notar dupa care am fost la primarie pentru inregistrare. Apartamentul este nou deci nu a mai fost locuit.Ce acte trebuie sa-mi revina ca si cumparator, exceptand contractul de vanzare-cumparare. Cum este cu intabularea apartamentului? Cui trebuie sa ma adresez? Am inteles ca tot la notariat. Dati-mi un raspuns ca m-am zapacit de tot cu actele acestea. Dupa ce am cumparat apartamentul pe unde mai trebuie sa alerg ca sa fie totul in regula?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 17:13, 1 Septembrie 2011
Ar trebui sa aveti o copie dupa autorizatia de constructie si procesul verbal de receptie a constructiei. De asemenea, o copie dupa conventia incheiata de constructor cu asociatia de proprietari sau proprietarii imobilului cu privire la cedarea dreptului de coproprietate indiviza asupra terasei catre constructor.
Dvs, trebuie sa va ocupati de inregistrarea dreptului de proprietate la directia de impozite si taxe locale in vederea luarii in evidenta pentru plata impozitului si de intabularea dreptului de proprietate. Intabularea probabil ca a fost deja facuta de notarul care a autentificat actul de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente AneMariDorina AneMariDorina Am cumparat de curand un apartament tip mansarda.Am intocmit contractul de vanzare-cumparare la notar dupa care am fost la primarie pentru inregistrare. ... (vezi toată discuția)
Exista drept de proprietate in acest caz ? gabyteo gabyteo Un amic a incheiat un contract de vanzare -cumparare a unui apartament in forma scrisa dar nu prin notariat ci pur si simplu tehnoredactat si semnat de parti ... (vezi toată discuția)
Intabulare, apartamentare mansarda izomihai izomihai Buna ziua.Firma la care lucrez,o firma de constructii,s-a lovit de urmatoarea problema.in schimbul anveloparii unui bloc de 4 etaje si 2 scari,asociatia de ... (vezi toată discuția)