avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie de accept, la notar, pentru ca fiul minor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie de accept, la notar, pentru ca fiul minor sa practice un sport la un anumit club

Domnilor va rog sa ma indrumati!
In urma cu 1 luna, fiul meu minor dorind sa faca un sport este preselectionat de un club. Pentru a continua practicarea Clubul respectiv imi cere acceptul in forma scrisa si autentificata:
Declaratie de accept, la notar, pentru ca fiul minor sa practice un sport la un anumit club intre anii 1 sept 2011 si 1 august 2015.
In forma : Subsemnatul, cetatean, domiciliat, CNP si CI, declar pe propria raspundere, cunoscand dispozitia art. 292 Cod Penal ca sunt de acord ca fiul meu minor , numele CNP, adresa , C.I nr. serie , in perioada 1 sept 2011 si 1 august 2015 fiul minor sa practice un sport la un anumit club . Intrebarea este urmatoarea . La data de 27 august 2014 fiul meu devine major , implinind 18 ani. Am intocmit declaratia la notar pana in 2014. Clubul respectiv respinge aceasta declaratie cerand expres ca data finala sa fie 1 august 2015. Sunt indreptatit sa dau aceasta declaratie ? in aceasta forma? intre 2014-2015 fiul meu nemaifind minor si nu va mai poseda nici C.I. seria ..nr..Am eu posibilitatea sa ma exprim acum pentru viitor in favoarea sau defavoarea unor activitati ce le va face fiul meu cand va fi major? Cum sa procedez ? Clubul nu accepta, fiul meu este suparat pe mine ...ce sa fac? sa dau alta declaratie pur si simplu punand acolo anul 2015 si gata? Va rog si va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:20, 1 Septembrie 2011
dati declaratia cum va cere clubul, mai departe vedeti dvs.
Cand fiul dvs. devine major , eu cred ca declaratia devine inutila.
Acceptul parintilor nu isi mai are rostul.
In momentul in care devine major , fiul dvs poate apela chiar si la reprezentarea sa de catre un impresar , cum poate de altfel si acum , dar cu acceptul dvs , fiind inca minor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie prin mandatar cata32 cata32 Dacă o persoană participă la o licitație publică prin mandatar......... și participanților li se solicită depunerea unei declaratii pe ... (vezi toată discuția)
Testament Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Unei cunostinte i-a murit tatal. Tatal inainte de a deceda era casatorit pentru a doua oara. Din prima casnicie are 2 fii,iar din cea de-a doua un ... (vezi toată discuția)
Acceptare sau renuntare la mostenire bw_vision bw_vision Buna ziua! Ma puteti lamuri si pe mine, va rog, cum trebuie sa facem o succesiune? Mama a decedat, iar tata, sora mea si cu mine trebuie sa facem ... (vezi toată discuția)