avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Declaratie prin mandatar
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Declaratie prin mandatar

Dacă o persoană participă la o licitație publică prin mandatar......... și participanților li se solicită depunerea unei declaratii pe propria raspundere din care să rezulte că nu sunt rude cu membrii comisiei de licitatie. Cum ar trebui să fie completată declarația respectivă.......de către mandatar specificând că mandantul nu este rudă?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 20:55, 26 Septembrie 2013
Daca este acceptata declaratie data de dvs. atunci o puteti face dupa urmatorul model: Subsemnatul ......., in calitate de mandatar al numitului ...., imputernicit in baza procurii autentificata sub nr. .......la Biroul Notarului Public ....., cunoscand sanctiunile art.292 Cod Penal cu privire la declaratiile neadevarate, declar pe propria-mi raspundere ca mandatarul meu ....., nu este ruda cu vreun membru al comisiei de licitatie ............Dau prezenta declaratie spre a servi la ...... data, Semnatura ...
Daca vi se cere declaratie in forma autentica o faceti la notar.
Vă mulțumesc!
da. de mandatar in numele mandantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre_procura musculita musculita Ce riscuri presupune pentru manadatar o astfel de procura? Subsemnatul…………………….,imputernicesc pe doamna (ul) ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa prin procura cargotechsrl cargotechsrl Pentru ca urmeaza sa plece din tara, un membru al familiei mele doreste sa ma imputerniceasca printr-o procura notariala sa-i infiintez un PFA la o data ... (vezi toată discuția)
Procura notariala cielodellasera cielodellasera Buna seara. As dori sa stiu daca este valabila si legala o procura notariala prin care o persoana este imputernicita sa vanda un imobil inclusiv sie insasi. Va ... (vezi toată discuția)