avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate pescuit legal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

pescuit legal

Buna ziua am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati ,,spunetimi pe apele mari cum sunt arges ,dunarea ,oltul muresul ,se poate pescui cu barca de 2 persoane si cu G P S este vro restrictie este legal si daca da unde ma pot adresa pentru permis de acest fel si ce restricti sunt la pesti ,,,dupa marimi dupa greutate ,,,ce si cum avoie la un astfel de pescuit ,,inteleg ca este un permis anume nu pe o perioada de un an ,,si altceva inafara de permis ce se mai face ,,,nu ma refer la sp sau la alte incurcaturi ,,ma refer legal sa nu fie problema cu politia la asa ceva ,,,multumesc ...mentionez ca este barca usoara de 2 persoane nu este nevoie de dus in larg neaparat se poate folosi la orce fel de balta nu prea mica are motor capacitate mica
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 09:08, 1 Septembrie 2011
Buna ziua,
Detalii in legatura cu subiectul dv. gasiti pe site-ul:
[ link extern ]
Iar pentru mai multe informatii puteti sa ii contactati personal la nr. de tel. din CONTACT...
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e cu pescuitul in perioada de prohibitie? klaus86 klaus86 Constituie infractiune: pescuitul electric, cu materii explozive ori cu substante narcotice; pescuitul reproducatorilor in timpul perioadei de ... (vezi toată discuția)
Originea unor expresii sau citate celebre Ares-3 Ares-3 Am editia din 1969 a Dictionarului de cuvinte, citate, expresii celebre scris de I. Berg si publicat de Ed. Stiintifica in 1969. Multi le-am auzit, poate le ... (vezi toată discuția)
Mai multe nelamuriri stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua , am mai multe intrbari daca puteti sa ma ajutati ,nu stiu de unde sa incep ,dar cel mei bine sa incep cu mine ,,sunt casatorita cu un barbat ... (vezi toată discuția)