avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Notar public Timisoara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Notar public Timisoara

Stie cineva de un notar public din Timisoara care lucreaza si sambata?
Imi trebuie o adeverinta pentru racordare gaz iar proprietarul tevii de gaz este in Tm numai de vineri ora 18 pana duminica
Cel mai recent răspuns: jdira , utilizator 16:39, 1 Septembrie 2011
Mergeti la primul birou notarial din zona si vorbiti acolo. Daca aveti ”argumente” corespunzatoare, cred ca va merita deranjul notarului!
De unde soseste proprietarul tevii?
Daca vine din alta parte in tara unde are notar proprietarul tevii poate merge oriunde in alta parte, la notar ,fara dv si sa va trimita acordul (foaia pe care i-o face notarul ) prin posta.

Sau " de vineri ora 18 pana duminica " soseste in tara?
Lucreaza in al oras si vine acasa doar atunci.
Multumec mult pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez? MYK272est MYK272est Buna ziua! La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)
Proprietarul tevii de gaze naturale de pe scara nu imi da acordul pentru racordare si cere o suma imensa-1ooo ron anastasie anastasie Buna ziua! De ceva timp m-am hotarat sa ma racordez si eu la teava de gaze naturale de pe scara blocului, pentru ca nu am putut atunci cand s-a instalat. Am ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor. bună seara, va rog sa ma ajutați în ... dani el dani el Program vizitare minor. Bună seara, va rog sa ma ajutați în următoarea problema: In urma hotărârii judecătorești, copilul va petrece cu mine ... (vezi toată discuția)