avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... MASTER DREPT PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

MASTER DREPT PENAL

E mai greu la master decat in facultate?
Cel mai recent răspuns: Vladimir Stefan Dragoi , Alte profesii 14:39, 1 Septembrie 2011
Nu.
E cu mult mai usor, insa sper ca-ti place sa redactezi , sa intocmesti cateva zeci de lucrari :)
Avand in vedere ca durata unui program de masterat dureaza intre 8luni si 1an jumatate pot sustine ca nu este mai "greu"

+ nu mai esti considerat student...ci jurist

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere master si barou Coici Coici Buna ziua, Sper sa fi nimerit bine cu postarea mea! Am si eu o intrebare, va rog. Anul acesta termin Facultatea de Drept din cadrul unei universitati ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
La ce foloseste un master in romania? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! De cativa ani am o nedumerire... Tot nu inteleg la ce folosesc studiile postuniversitare-Master intr-un anumit domeniu in Romania. Cu facultatea mai ... (vezi toată discuția)