avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals bilet ordin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals bilet ordin

Buna ziua,
sotia mea a avut in anul 2009 o societate la care eram si eu angajat inca din anul 2007 avand si drept de semnatura la biletele la ordin cat si la alte documente bancare cum ar fi op si contabile. in anul 2009 sotia mea si mai infiintat o societate asemanatoare cu numele primei societati dar nu am mai fost inca angajat.in toamna lui 2009 nu am mai continuat activitatea la nici una dintre societati din motive economice dar inca mai erau date bilete la plata pentru ca nu am reusit sa le acoperim inainte. Eu din greseala si neatentie neuitandu-ma atent la numele societatii de pe bilet am semnat un bilet de la a doua societate crezand ca e prima la care aveam drept de semnatura. acel bilet nu s-a decontat, ca si altele de dupa inchiderea celor doua societati, iar eu am o plangere penala data de societatea care nu a incasat banii de pe bilet pentru inselaciune. acum am primit de la politie ca sunt urmarit penal dupa ce am dat declaratie si am explicat eroarea mea . nu stiu ce sa fac mai departe sa merg cu un avocat ca sa dau declaratia de invinuit sau sa merg simgur si sa povestec cum am dat biletul semnat din o eroare
Mentionez ca am semnat biletul din alta localitate bilet trimis prin plic de catre sotia mea prin soferul firmei transporatatore si totodata cea care mia facut plangerea. nu am vazut atent ce firma era trecut pe bilet.
cand am fost la politie le-am spus ca din o eroare am semnat si totodata sunt dispus sa achit suma de pe bilet societatii pentru a rezolva cazul
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 19:15, 1 Septembrie 2011
daca mergeti singur si povestiti,..nu vreau sa va alarmati ..insa s-ar putea in functie de prejudiciu sa luati mandat pe loc.
daca mergeti cu un avocat bun aveti sansa sa o dreaga si poate chiar sa scapati de calitatea de invinuit
in aceasta situatie nu va ganditi la bani, ganditiva la libertate care e mai scumpa
valoare biletului este de 1250 lei si nu inteleg de ce mandat pentru ca sunt dispus sa achit aceasta suma cu toate ca societatea la cre am lucrat are de recuperat miliarde si a facut sumedenii de plangerii toate cu NUP la societatii cu file cec neacoperite
daca acoperiti prejudiciul pana la primul termen de judecata ,si aveti un avocat care sa stie sa invoce acest fapt in favoarea d-voastra legea prevede sa primiti o amenda judiciara sau chiar un avertisment daca sunteti la prima abatere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)
Citatie raluca30 raluca30 Buna ziua, Am primit o citatie de la parchet, in care sunt chemata in 22 martie, in calitate de invinuit, pentru art.291.Cp Habar nu am de ce sunt chemata? ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin kordo kordo buna ziua . Am ridicat un imprumut de la o banca in 2006. Totul a mers bine pina in 2010 , an in cre am cazut in insolventa , iar acuma sint an reorganizare , ... (vezi toată discuția)