As vrea sa stiu daca pot face plingere penala pentru inselaciune in cazul in care am de recuperat drepturi salariale din luna august 2010, iunie 2010, iar in tot acest timp s-au dat salarii preferential pe grade de rudenie, sau persoanelor care au ajutat directorul general, contabilul sef si membrii ca, la furtul unor bunuri din societate, astfel nu se mai stie pe ce luni s-au platit salariile, statele de plata de un an de zile facindu-se dupa bunul plac al persoanelor mentionate.(statele de plata la ITM au fost predate corect dar banii incasati sunt impartiti intre ei)
abuz in serviciu si altele dupa caz, insa nu orice actiune ilicita este de natura penala, asa ca fara o analiza completa nu se poate spune daca este sau nu o infractiune.
depuneti actiune la tribunal sectia litiigii de munca pt recuperarea drepturilor salariale restante. este litigiu de munca si nu infractiunea de inselaciune.
@ionescua65 - dar de denunt calomnios ati auzit? daca plingerile vor fi nefondate atunci cel care le face poate fi tras la raspundere conform legii. nu mai oferiti solutii juridice daca nu aveti idee despre ce vorbiti.
enumerati niste inractiuni care nu au nici o legatura cu cele precizate de interlocutor. moderati-va.
Santajul
ContSters253672
Buna seara,
am cateva curiozitati pentru ca intalnesc versiuni diferite in ceea ce priveste infractiunea de santaj.
1. Raspunderea penala in cazul ... (vezi toată discuția)
Plingeri mincinoase
Costica33
S-au formulat impotriva mea la politie plingeri mincinoase de catre o grupare infractionala care actioneaza in locul in care domiciliez.
Cum ma pot eu apara ... (vezi toată discuția)