salut am si eu o intrebare am castigat primul proces cu masina la zalau miau facut recurs acuma la cluj procesu il am pe data de 30 06 2012 ma intrebam nu este nici o modalitate ca sa circul cu masina pe timpul procesului am scos pana acuma un set de numere rosi de 3 ori daca ma poti ajuta cu o solutie mersi mult#-o
chiar daca scoateti certificat de grefa,deobicei politia nu il ia in consideratie avand in vedere faptul ca pentru prelungirea perioadei de circulatie de la 3 luni la 1 an,este necesar sa lipseasca un act de identitate al masinii.Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat care sa va faca o cerere la instanta la care se afla recursul pe rol motivat de faptul ca suferiti un prejudiciu real prin neutilizarea unui bun pe care d-voastra l-ati platit
depinde de cum o faceti,
asfel
1. daca e intemeiata se aproba in camera de consiliu in cateva zile,
2. daca nu e intemeiata nu se aproba si asteptati termenul
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxa auto
icetavi_2006
salut am si eu o intrebare am castigat primul proces cu masina la zalau miau facut recurs acuma la cluj procesu il am pe data de 30 06 2012 ma intrebam nu este ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare
eu_craciun
buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
lory172
Eu am depus actele pentru inaintarea procesului in mai 2010.Un cumnat de-al meu le-a depus in iunie 2010. Lmine trebuia sa-mi iasa sentinta in 17 sept 2010, ... (vezi toată discuția)