avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

salut am si eu o intrebare am castigat primul proces cu masina la zalau miau facut recurs acuma la cluj procesu il am pe data de 30 06 2012 ma intrebam nu este nici o modalitate ca sa circul cu masina pe timpul procesului am scos pana acuma un set de numere rosi de 3 ori daca ma poti ajuta cu o solutie mersi mult

#-o
Cel mai recent răspuns: rtek , utilizator 21:38, 1 Septembrie 2011
Nu exista alta solutie, din pacate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto icetavi_2006 icetavi_2006 salut am si eu o intrebare am castigat primul proces cu masina la zalau miau facut recurs acuma la cluj procesu il am pe data de 30 06 2012 ma intrebam nu este ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face icetavi_2006 icetavi_2006 am si eu o masina adusa din spania actele sunt pe numele meu am dat in judecata prefectura si pe cei de la imatriculara prima sentinta am castigat miau facut ... (vezi toată discuția)