am si eu o masina adusa din spania actele sunt pe numele meu am dat in judecata prefectura si pe cei de la imatriculara prima sentinta am castigat miau facut recurs de vreo 3 luni si de moment nu mai stiu nimica cand voi avea procesul
#-o
Salut.
Informatii despre dosar puteti obtine de la arhiva primei instante, mai exact informati-va daca dosarul dumneavoastra a plecat catre instanta de recurs. La arhiva instantei de decurs puteti afla daca a fost stabilit un termen de judecata a recursului.
Ultimeleinformatii le puteti afla si on-line pe portaului instantelor de judecata.
Bafta multa.
e diferenta de orase aicia la zalau abea asteapta sati ieie bani la masina sti cat ma coasta imatriculatu 2400 de e si eu am dat pe masina acuma 2 ani 2700 de e sa le dau bani la stat sa mearga dincolo sa vada cum se fac bani in spania la munca cu iei nu la furat
Taxa auto
icetavi_2006
salut am si eu o intrebare am castigat primul proces cu masina la zalau miau facut recurs acuma la cluj procesu il am pe data de 30 06 2012 ma intrebam nu este ... (vezi toată discuția)
Despre recurs...
Simmonco
De unde pot afla daca Prefectura Bucuresti a facut recurs la o decizie definitiva favorabila mie?Decizia a fost data in luna mai ,am primit-o prin iulie si nu ... (vezi toată discuția)