avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Despre recurs...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Despre recurs...

De unde pot afla daca Prefectura Bucuresti a facut recurs la o decizie definitiva favorabila mie?Decizia a fost data in luna mai ,am primit-o prin iulie si nu stiu daca a fost atacata sau nu cu recurs.
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 22:07, 27 Septembrie 2011
Daca a fost atacata, veti primi citatie.Verificarea o faceti la arhiva instantei respective.
Mai puteti sa dati cautare si pe portalul instantelor si dati cautare la instanta la care v-ati judecat, dupa nume sau nr de dosar.
Daca mai apare inca pe acea instanta inseamna ca nu s-a atacat cu recurs sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Motivare hotarare dovleacmihaela dovleacmihaela buna dimineata . Revin cu o intrebare- m-i s-a respins o cerere si dupa reexaminare .,cerere in care doream dezbaterea unei succesiuni .In hotararea pe care ... (vezi toată discuția)
Sentinta in pronuntare - explicare termen ewe ewe Va rog sa-mi spuneti ce presupune in cazul unei sentinte \\\\"ramane in pronuntare\\\\"? Este vorba de o contestatie la un proces-verbal al politiei rutiere ... (vezi toată discuția)