avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sentinta in pronuntare - explicare termen
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sentinta in pronuntare - explicare termen

Va rog sa-mi spuneti ce presupune in cazul unei sentinte "ramane in pronuntare"?
Este vorba de o contestatie la un proces-verbal al politiei rutiere din nov.2012,termenul de judecata a fost la finele lui martie 2013 .
Voi primi acasa instiintare privind decizia instantei,daca da , in cat timp? Daca nu, ce am de facut ptr recurs? :(:(
Multumesc ptr raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2013
ewe, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:53, 11 Aprilie 2013
Sentinta va vine acasa.
Puteti merge insa si la arhiva sa va informati.
Procesul s-a terminat.
daca a ramas in pronuntare inseamna ca se va pronunta, se va da hotararea. daca s-a judecat in prima instanta, fond, veti primi cam in 1-2 luni hotararea acasa pe care o veti ataca cu recurs daca aveti motive intemeiate.
Va multumec inca o data ptr raspunsuri.
Este vorba de suspendarea permisului de conducere. Pe portalul justitiei am vazut ca s-a respins contestatia mea, in cat timp trebuie sa predau permisul, acum sau dupa ce primesc acasa sentinta?
daca nu faceti recurs obtineti un certificat de grefa cu care depuneti permisul la politie.
Cand ?:(:(:(:(
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2013
ewe, utilizator

Alte discuții în legătură

Recurs la decizia de suspendare permis auto kmalone kmalone In data de 12 septembrie am proces cu politia rutiera ptr suspendare de 30 zile a permisului auto .Eu in prioada 21-29 septembrie vreau sa am permisul (merg ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere seba00737 seba00737 Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu un sfat in urmatoarea situatie: In 2009, am fost \"luat\" de aparatul Radar pe zona Lunca Corbului - ARGES cu o ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, plangere respinsa De_MooN_Ro De_MooN_Ro totul incepe in ziua de 19.06.2011 cand un politist ma opreste ca am depasit pe linia continua desi nu mai exista nimic in zona care sa ateste asa ceva. toate ... (vezi toată discuția)