avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recurs la decizia de suspendare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recurs la decizia de suspendare permis auto

In data de 12 septembrie am proces cu politia rutiera ptr suspendare de 30 zile a permisului auto .Eu in prioada 21-29 septembrie vreau sa am permisul (merg in vacanta).Daca fac recurs ca timp dureaza sa se judece .Se poate sa se dea sentinta pana in 29 septembrie?. In cat timp pot face recurs dupa ce se da sentinta in 21 septembrie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:58, 2 August 2012
daca pe 12 septembrie aveti primul termen, atunci depuneti o cerere de aminare ptr angajarea unui avocat si veti lungi procesul pina in octombrie.
veti putea obtine permisul in baza unui certificat de grefa emis de catre instanta de judecata, pe care il veti depune la politia rutiera din care face parte agentul constatator.
A fost asa ceva pana acum si am amanat pana acum de 2 ori si trebuie sa se prezinte martorul meu dar zic in cazul in care pierd procesul si vreau sa fac recurs sa pot avea permisul pentru 21-29 septembrie
dureaza ceva timp pina se redacteaza sentinta, se comunica, trece termenul de 15 zile (depuneti recursul in ultima zi a termenului), se trimite dosarul la tribunal, etc.
in principiu ar trebui sa aveti permisul in respectiva perioada.
Imi puteti spune va rog care e termenul in care pot depune recursul ,cate zile am la dispozitie ?
termenul este de 15 zile de la data primirii sentintei.

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca irevocabila(la legea circulatiei) - necomunicata partilor care pierd?!! pifulet pifulet Buna ziua, am avut un proces cu politia rutiera pe care l-am pierdut, azi am fost la judecatorie si la intrebarea mea de ce nu am primit hotararea ... (vezi toată discuția)
Se poate face recurs la un apel respins privind o contestatie proces verbal suspendare permis conducere Arbad Arbad Prima instanta la Judecatorie: Tip solutie: Respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge plângerea formulată de petentă. Ia act că nu s-au solicitat ... (vezi toată discuția)
Se poate face recurs sau nu? Dragos_T Dragos_T Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la posibilitatea de a face recurs la o hotarare judecatoreasca in urma unei contestatii-proces verbal de ... (vezi toată discuția)