In data de 12 septembrie am proces cu politia rutiera ptr suspendare de 30 zile a permisului auto .Eu in prioada 21-29 septembrie vreau sa am permisul (merg in vacanta).Daca fac recurs ca timp dureaza sa se judece .Se poate sa se dea sentinta pana in 29 septembrie?. In cat timp pot face recurs dupa ce se da sentinta in 21 septembrie.
Multumesc
daca pe 12 septembrie aveti primul termen, atunci depuneti o cerere de aminare ptr angajarea unui avocat si veti lungi procesul pina in octombrie.
veti putea obtine permisul in baza unui certificat de grefa emis de catre instanta de judecata, pe care il veti depune la politia rutiera din care face parte agentul constatator.
A fost asa ceva pana acum si am amanat pana acum de 2 ori si trebuie sa se prezinte martorul meu dar zic in cazul in care pierd procesul si vreau sa fac recurs sa pot avea permisul pentru 21-29 septembrie
dureaza ceva timp pina se redacteaza sentinta, se comunica, trece termenul de 15 zile (depuneti recursul in ultima zi a termenului), se trimite dosarul la tribunal, etc.
in principiu ar trebui sa aveti permisul in respectiva perioada.