avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta stagiu de cotizare sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta stagiu de cotizare sanatate

BUNA SEARA.AM IARASI O INTREBARE.DE UNDE POT SA SOLICIT O ADEVERINTA CU STAGIU DE COTIZARE PENTRU SANATATE ,DACA FOSTUL ANGAJATOR REFUZA SA MI-O EMITA?
Cel mai recent răspuns: suzyka , utilizator 21:00, 1 Septembrie 2011
Incearca direct la Casa judeteana de asigurari de sanatate de la tine din oras.Astfel vei afla si daca ti s-a platit contributia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste ... Valeriaaaa Valeriaaaa Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste stagiul de cotizare la cass aferente ultimelor 6 luni.De aproximativ 2 ani sunt in litigiu ... (vezi toată discuția)
Contributie cass lauratrandafir lauratrandafir Buna ziua, Sunt in somaj si urmeaza sa ma internez pentru a naste si trebuie sa duc la spital o adeverinta cu platile de contributii sociale. Contributia ... (vezi toată discuția)
Plata contributii somaj lorelai_w lorelai_w Buna ziua, imi spuneti va rog daca unul din fostii angajatori are datorii la plata contributiilor de somaj, pentru o putea beneficia de somaj, pot sa platesc ... (vezi toată discuția)