avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... schimbare nume vs creditori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

schimbare nume vs creditori

parinti mei sint despartiti , sint necasatorita purtind numele tatalui, as dori sa trec pe numele de fata al mamei, creditori pot ajunge mai greu la mine , daca nu am nici-un bun pe numele meu .in schimb avind serviciu ma poate gasi punindu-mi poprire pe salariu, creditul fiind luat cu adeverinta de la alt loc de munca ???
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:16, 1 Septembrie 2011
Potrivit OG nr. 41/2003, va puteti schimba numele pe cale administrativa la primarie.
Dar, indiferent de ce nume veti purta, CNP-ul nu se va schimba niciodata, ori in baza de date a unei banci figurati cu aceasta mentiune.
In baza CNP-ului, de la evidenta populatiei vi se poate afla noul nume, iar de la ITM noul loc de munca.
Toata aceasta tevatura cu schimbarea numelui este inutila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eiberare acte in urma procedurii de schimbare a numelui pe cale administrativa oliviaenachescu oliviaenachescu Buna ziua , Doresc sa va adresez o intrebare in legatura cu refacerea/eliberarea noilor acte de identitate in urma procedurii de schimbare a numelui pe ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui stefanlaurentiu001 stefanlaurentiu001 Buna ziua. Am si eu o problema , vreau sa stiu daca s-a confruntat cineva cu o situatie similara. Am o fetita de 14 ani si poarta numele sotiei de fata ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil buterflies buterflies sunt divortata , am o fetita de 6 ani. In urma divortului fostul sot nu a dorit sa ma lase sa pastrez numele , voiam sa fiu pe acelasi nume cu fetita . Pot sa ... (vezi toată discuția)