avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Iesire din tara fara talon masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Iesire din tara fara talon masina

Buna ziua,

Tocmai mi-am achizitionat o masina si am planificat ca plec in concediu cu ea, doar ca inca nu am primit talonul si nu stiu daca va sosi la timp. Din cate am inteles nu pot iesi din tara doar cu dovata. Stiti cumva cam ce se poate intampla daca ma opreste politia in afara tarii (Ungaria sau Croatia) si nu am talonul?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:01, 2 Septembrie 2011
nu puteti dovedi legitimitatea detinerii masinii si exista riscul imobilizarii. plus amenzile cf legii locale pentru neprezentarea actelor.

sa stati 3-4 ore la o sectie de politie din Croatia, fara sa stiti limba locala nu este un lucru foarte placut. mai ales daca trebuie semnate acte oficiale - nu veti sti ce semnati si exista posibilitatea sa aveti surprize neplacute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui ? ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Problema ar fi urmatoarea : masina este inmatriculata pe numele tatalui meu (este masina mea, dar .... asigurari mai mici :) ) si vreau sa merg ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele ... Costel Traian fer Costel Traian fer Bună ziua. Aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele de înmatriculare, respectiv talonul. Venind dintr-o țară Europeană, spre România, în ... (vezi toată discuția)
Talon suspendat [fara numar pe fata (pierdut)] mozavictor mozavictor Am fost oprit de un echipaj de politie la intersectia Simeria-Hateg . Dupa ce agentul s-a prezentat am intrebat \"Motivul Opririi ?\" raspunsul a fost \"nici ... (vezi toată discuția)