avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... informatii dosar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

informatii dosar

Buna ziua!
Am cumparat anul trecut o masina dei strainatate pe care am inmatriculat-o si la care am platit o taxa de poluare in valoare de cca 10000 lei.
La ceva timp am aflat de posibilitatea restituirii taxei in urma unui proces cu prefectura. In consecinta am luat legatura cu un avocat care s-a ocupat de totul, asigurandu-ma ca procesul este ca si castigat si ca am sa-mi recuperez banii, totul in schimbul a 10 procente din suma.
procesul a inceput in luna octombrie 2010 si de atunci am primit acasa 2 citatii si o hotarare a tribunalului in luna mai 2011, in care era trecuta suma in mod eronat. (cca. 5000 lei.) am sunat avocatul si acesta la cateva saptamani am primit acasa o alta hartie prin care se faceu modificarile corespunzatoare.
De atunci (iunie 2011) nu am mai primit nimic ci nici cu avocatul nu am mai vorbit (nu raspunde la telefon).
As dori daca se poate sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
Cun pot afla daca statul a facut recurs?
de unde pot intra in posesia hotararii finale?
Unde pot urmari "desfasurarea" procesului?

Cu deosebita stima,
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 09:02, 2 Septembrie 2011
Puteti afla aceste informatii de la serviciul arhiva al instantei la care v-ati judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca s-a facut recurs? matyz20 matyz20 Buna ziua! Daca ma poate ajuta cineva ,problema arata cam asa: Am actionat in judecata prefectura vrancea pentru recuperarea taxei de prima inmatriculate si ... (vezi toată discuția)