avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesirea din indiviziune dupa succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesirea din indiviziune dupa succesiune

suntem doi frati ,avem tata vitreg care nu are copii impreuna cu mama ,dupa moartea mamei la succesiune am
primt impreuna cu fratele 75% iar tatalvitreg 25% dintrun teren de 4000m,o casa cu trei cam si beci .o anexa cu baie si bucatarie
(anul constuctiei 1980)celelalte bunuri au apartinut mamei inainte de casatoria cu tatal vitreg (1965).chiar daca verbal ne-am inteles tatal vitreg zice ca este al lui tot si noi avem dreptul dupa moartea lui.paticipam la munca la cules dar toate roadele ii apartin.]
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 11:36, 2 Septembrie 2011
Daca nu va intelegeti cu tatal vitreg, faceti actiune de iesire din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj casa si teren monica084 monica084 In trecut acum 10 ani s- a stabilit impreuna cu un frate , ca eu si el sa ne ocupam de intretinerea mamei . Am facut la un moment dat succesiune de pe tata ... (vezi toată discuția)
Pot lua parte la succesiune dupa mama vitrega ? sa fie o gluma a notarului ? benga112 benga112 Succesiune ? Tata a fost casatorit cu mama mea. Mama mea a murit in 1965 Subsemnatul fiu al acestora. In anul1969 tata sa recasatorit legitim cu o alta ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament mostenit ancacatya ancacatya buna ziua,mama mea este mostenitoarea unui apartament ramas de la parintii ei(bunicii mei),Nu s-au facut nici un act de trecere a apartamentului pe numele ... (vezi toată discuția)