avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cancer - neplata concediului medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cancer - neplata concediului medical

Buna ziua.

In urma cu doi ani am fost diagnosticata cu cancer de col stadiul II B, am urmat tratamentele de chimioterapie,radioterapie,branhiterapie si operatia de histerectomie radicala in Institutul oncologic. Pe toata aceasta perioada am beneficiat de concediu medical cod 14. Toate c.m. au fost inmanate neantarziat in ficare luna patronului. M-am umilit zile intregi verbal, telefonic si scris in fata patronilor. Dar totul fara nici-un rezultat.
Nu am reusit sa-mi primesc banii in totalitate desi am facut sesizari la i.t.m. si la c.n.a.s. Am fost sfatuita sa-i dau in judecata pentru nerespectarea drepturilor. Am strans toate c. medicale (copii ) iesirile din spital, toate analizele,scrisorile catre patroni, sesizarile , multe alte dovezi si le-am depus catre judecatorie (fiind ajutatata de o cunostinta ).

Pe 25 oct. 2011 am prima infatisare si sunt foarte nelinistita.

Intrebarile mele sunt : - ce se intampla la proces?
- voi fi intrebata ceva?
- daca nu inteleg termenii juridici cui ma pot adresa cu eventuale intrebari?
- am nevoie de avocat ?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: andreea-culcea , utilizator 14:03, 10 Octombrie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat concediu medical panzarumitica panzarumitica angajatorul nu ia in considerare concediul medical acordat in urma unei operatii de histerectomie totala. Ce acte normative incalca, ce ar trebui sa faca ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Andileontin Andileontin Ce se intampla in cazul in care ordonatorul principal de credite nu doreste sa vizeze certificatul de concediu medical?am avut 5 zile de cm si este inregistrat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical zoltan19 zoltan19 patronul nu vrea sa ami plateasca concediul medical de 7 saptamani.miam rupt picorul la munca.ce pot face an acest caz? (vezi toată discuția)