avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este statutul contr.munca daca este titular in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este statutul contr.munca daca este titular in doua scoli completeanza norma in a treia scoala,pe perioada de un an scolar? ,

Un cadru didactic titular in doua scoli Gr.Sc."Grigore Moisil" Deva - 1/2 norma si C.T.Energetic Deva -1/2 norma, ramane fara norma de la Grigore Moisil si isi completeaza 1/2 norma la C.T. Ion. Mincu.
Decizia ISJ spune ca ramane titular pe primele doua scoli si isi completeaza norma la cea de-a treia scoala pe perioada determinata 01.09.2011-31.08.2012.
Ce se intampla cu contractul de munca de la Gr.Sc. Grigore Moisil ?
Se suspenda din intiativa angajatorului? art.51 alin.1, lit.d " pe durata detasarii"? desi in decizia ISJ nu este detasare.
Ce se intampla cu zilele de concediu neefectuat ? neavand posibilitata in unitatea Gr.Sc.Grigore Moisil sa le efectueze in vacantele de iarna si primavara?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 15:26, 2 Septembrie 2011
ramane fara norma de la Grigore Moisil si isi completeaza 1/2 norma la C.T. Ion. Mincu.


= detasare in interesul invatamantului, contractul se suspenda, dar veti duce adeverinta de la Mincu la Moisil


Ce se intampla cu zilele de concediu neefectuat ? neavand posibilitata in unitatea Gr.Sc.Grigore Moisil sa le efectueze in vacantele de iarna si primavara?


Le aveti la Mincu, deci nu ramane neefectuat. Indemnizatia de concediu pe aceasta jumatate de norma o incasati de la Mincu, nu de la Moisil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu o interpretare legală ... carmen borbei carmen borbei Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu o interpretare legală a unei prevederi din Metodologia mișcării personalului didactic 2022-2023, cap. X. art. 86, ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de plata concediului de odihna neefectuat din motive obiective carmen-silvia carmen-silvia Sunt profesor titular intr-o scoala. in anul scolar 2011-2012 nu am beneficiat de concediu de odihna. Conform Legii Educatiei Nationale nr.1/2011 urma sa ... (vezi toată discuția)
Suspendarea pe perioada detaºãrii Gabi Darani Gabi Darani Conform art.52(1) litera d) din Codul Muncii, contractul individual de muncă poate fi suspendat din iniţiativa angajatorului pe perioada detaşării ... (vezi toată discuția)