avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... avansarea in grad ca functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

avansarea in grad ca functionar public

Sunt referent principal superior si am absolvit FACULTATEA DE STIINTE JURIDICE SI ADMINISTRATIVE, specializarea Administratie publica de 3 ani si examenul de LICENTA sustinut in data de 07.07.20011 care lam luat , drept pentru care la data de 13.07.2011 mi sa eliberat o adeverinta in care atesta acest fapt.
As dori sa stiu la ce grad superior voi fi avansat?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:33, 3 Septembrie 2011
principal, daca veti promova examenul de promovare in clasa:)
Hotarati-va, ori referent principal, ori referent superior.
In cazul promovarii in clasa (nu in grad), veti ocupa o functie publica clasa I (consilier, inspector sau expert) grad profesional asistent, conform legii 284/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in clasa absolventi de studii superioare. seneca399 seneca399 O persoana se angajeaza la o primarie de comuna in decembrie 2006 pe functia de referent clasa III ;grad superior, treapta III de salarizare ( 613 lei si un ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa profesionala Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt Functionar public in momentul de fata incadrata in functia de publica de referent, clasa III, grad profesional superior, clasa de salarizare ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)