avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Vreau sa dezbat succesiunea dupa parintii mei si ai surorii mele. Din 1993 de cand a murit ultimul din ei, eu platesc toate taxele pentru terenuri. Sora mea stand acolo unde au locuit si parintii, eu plecand cu ani in urma, a folosit cat a vrut din avutul comun, acum insa nu stiu cum sa procedez, prin notar sau prin instanta ca prezentand chitantele de plata, sa-mi recuperez partea de bani cheltuiti de mine de atatia ani, iar apoi de comun acord sa ne impartim averea. Am fost indrumata de cunostinte in ambele directii, ce sa aleg?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 00:38, 3 Septembrie 2011
Daca va intelegeti cu sora dvs., alegeti notarul.
Daca nu va intelegeti asupra tuturor aspectelor, inclusiv suportarea de catre ea si a partii care-i revine din cheltuieli, alegeti instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog să mă ajutați cu un sfat? 1. succesiunea ... miri1975 miri1975 Buna seara, va rog să mă ajutați cu un sfat? 1. Succesiunea in instanță după străbunicul, bunicul tata și mama, morți cu domicilii diferite, se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ... nightwolf1 nightwolf1 Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ca el mosteneste tot ce are si tot ce va avea sora facut acum vreo 35 de ani , nu mult dupa, ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii ContSters347544 ContSters347544 buna ziua. suntem patru surori si parintii au decedad. Pentru a dezbate mostenirea e necesar sa apelam la un avocat ? nu cadem la común deacord. pentru a ... (vezi toată discuția)