avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... obtinere adeverinta somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

obtinere adeverinta somaj

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.Sunt in concediu de ingrijire copil pana la 23.11.2011 dupa care vreau sa intru in somaj.Firma la care am lucrat a dat faliment la 3 luni dupa ce am intrat in prenatal.Am nevoie de la ei de decizia de suspendare si adeverinta cu ultimele 12 luni anterioare perioadei de prenatal din care sa reiasa ca au fost platite taxele catre somaj.Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma indrumati ce am de facut.Cum as putea recupera aceste acte?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:23, 2 Septembrie 2011
Luati legatura cu lichidatorul judiciar al firmei care o sa va intocmeasca documentele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere acte indemnizatie somaj maxisilvia maxisilvia Buna ziua, Sunt in concediu pentru ingrijire copil pana la 23.11.2011 dupa ce am intrat in prenatal firma a dat faliment.Am dat de lichidatorul judiciar ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului dupa somaj dana rod dana rod Buna ziua. Am tot citit ce implica concediul de crestere copil si am totusi mai multe neclaritati. Poate ma ajutati, va rog. De la 01.02.2012 sunt in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din concedii medicale kamytza01 kamytza01 buna seara, va rog frumos sa imi spuneti: mai pot recupera banii pe concediile medicale de sarcina si lauzie de la firma unde am lucrat??? mentionez ca ... (vezi toată discuția)