avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
Transmiterea revisalului se dovedeste prin codul de incarcare pe care il puteti vizualiza in "Raportul de preluari". Daca doriti sa-l imprimati folositi Print Screen-ul.
Este adevarat ca atunci cand l-am transmis mi s-a spus ca inregistrarea o vizualizez in raportul de preluare dar nu am stiut de unde-l preiau sau mai bine zis nu stiu cum. Acum o intrebare : daca nu l-am preluat atunci trebuie sa-l transmit inca o data? multumesc
Nu mai trebuie transmis inca o data, daca a fost transmis la data respectiva.
Buna ziua. Sunt noua pe functia de resurse umane si am o intrebare daca ma poate ajuta cineva: daca s-a decis sa se reduca salariul unei persoane pe o perioada de 3 luni este necesar sa raportez si la revisal sau doar in programul de salarii?Multumesc
In opinia mea, reducerea salariului , in urma aplicarii unei sanctiuni disciplinare, se completeaza in REVISAL.

Referitor la acest subiect vedeti si aceasta discutie :
www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)