avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS fara penalitati???
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS fara penalitati???

Potrivit modificarilor din Codul Fiscal ce vor intra in vigoare din octombrie 2011, Firmele care vor plati datoriile catre stat pana la sfarsitul anului nu vor achita penalitati. Sa intelegem ca aceste prevederi se aplica si avocatilor? mai exact un avocat ce nu a achitat pentru ultimii 5 ani CASS, poate achita fara penalitati aceste datorii?

Cel mai recent răspuns: Marinescu OSC , utilizator 01:22, 10 Octombrie 2011
Ma intereseaza si pe mine acest aspect, stie cineva ceva clar? ceva din propria experienta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cass pt pfa - plata retroactiva emanuela_lucaci emanuela_lucaci Buna ziua, Din cate am citit pe acest site cred ca s-a mai discutat acest subiect insa mie tot nu imi este clar. Mama mea are un PFA si acum un a primit ... (vezi toată discuția)
Cass feel feel buna! Am o mare nelamurire... In iunie 2008 am terminat facultatea si m-am angajat in septembrie 2008. Am lucrat pana in sept 2009. Apoi in ianuarie 2010 ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de sanatate Mviorica Mviorica Revin cu o nelamurire.Am venit din cedarea folosintei bunurilor si nu am platit asigurarea medicala,asi dori sa stiu daca o platesc pana la 31 dec 2011 o sa ... (vezi toată discuția)